Pridružite se autogume.rs Affiliate Programu!

 

affiliates

Posedujete sajt o automobilima, motociklima, pneumaticima ili naplacima sa velikom posećenošću? Želite zaraditi dodatni novac na Vašem sajtu? autogume.rs partnerski program Vam može pomoći.

Postanite partner autogume.rs prodavnice:

Pridružite se našem Affiliate programu putem partnerskih marketinških mreža Awin i Dognet. Pristup i učešće u našem Affiliate partnerskom programu je besplatan.

Sada možete da izaberete svoju omiljenu mrežu:

Awin

Registrujte se preko Awin-a

Dognet

Registrujte se preko Dognet-a

 

1. Integrišite reklamne materijale:

Nudimo razne promotivne materijale, koji se lako mogu integrisati na Vašu stranicu. Naš portfolio promotivnog materijala uključuje standardizovane banere, tekstualne linkove i polja za pretragu. Takođe preporučujemo integraciju našeg promotivnog materijala u Vaš bilten kako biste dodatno poboljšali svoje provizije.

2. Prodajte:

U slučaju da posetilac Vaše stranice klikne na integrisani oglas autogume.rs, automatski će biti preusmeren na našu online prodavnicu autogume.rs. Ostvarujete proviziju od 3% za svaku realizovanu kupovinu u našoj online prodavnici, preko korisnika koji nas poseti sa Vašeg sajta. (Provizija se obračunava na vrednost narudžbenice bez PDV-a i bez troškova isporuke/pakovanja).

3. Zaradite provizije

Možete ostvariti značajne provizije, čak i sa nekoliko kupovina mesečno.

Naši uslovi za Affiliate.

Autogume.rs Affiliate Program:

 

 

 

Koristimo kolačiće. Korišćenjem ove veb stranice slažete se da ih koristite.
OK